Wie zijn wij

Correon is opgericht in 2000. In al deze jaren van ons bestaan is er vraag naar gedegen kennis en kwaliteit voor een verantwoorde prijs. Snel en flexibel kunnen reageren op vragen van klanten is één van de belangrijkste speerpunten van Correon, naast het leveren van kwaliteit.

Correon is een dynamisch bedrijf dat zich bezig houdt met het ontwikkelen van internet- en software applicaties. Naast het ontwikkelen pleegt Correon onderhoud op netwerken van klanten. Advies geven betreffende het aanleggen van netwerken, aanschaf van systemen en software behoren ook tot de werkzaamheden.

Correon heeft door de jaren heen een aantal producten ontwikkeld met betrekking tot het beheren van internet toepassingen. In de rubriek "Producten" vindt u hierover meer informatie. Sinds jaar en dag biedt Correon de mogelijkheid om internet toepassingen te hosten op eigen servers. Het voordeel voor klanten is, dat ze maar met één partij te maken hebben voor zowel het ontwikkelen van de internet toepassing als het beschikbaar stellen er van (hosten) op internet.Algemene voorwaarden

Lees hier de algemene voorwaarden van Correon. Indien u niet over Acrobat Reader beschikt, kunt u deze hier downloaden.